Υπόθεση «Αλάνι»

kyrgiakos

Η Αθήνα αδειάζει και οι παραλίες της Ελλάδας γεμίζουν ασφυκτικά, τα καταστήματα κλείνουν και οι εταιρείες υπολειτουργούν, όμως το μεταγραφικό ενδιαφέρον κορυφώνεται όπως αρμόζει στο μήνα Αύγουστο. Εν μέσω φραπέ στην παραλία, ρέκλας με τη συνοδεία ανεμιστήρα ή και σε άδειο γραφείο όπου η αναλογία δουλειάς/ίντερνετ αγγίζει το 1/9, ο οπαδός διψάει για μεταγραφές βόμβες.

Οι ομάδες ενισχύθηκαν και είναι έτοιμες για μεγάλους θριάμβους, όμως μετά τα πρώτα φιλικά και τα γιούχα των απαιτητικών οπαδών συνεχίζουν να αναζητούν τους παίκτες της τελευταίας στιγμής που θα προσφέρουν κυρίως το βολικό άλλοθι πως ενσωματώθηκαν την τελευταία στιγμή, άρα θέλουν χρόνο να ενσωματωθούν και να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Στην πιο δύσκολη θέση Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός που έχουν να αναμετρηθούν για την πρώτη αγωνιστική της Superleague (στην ΑΕΚ πιθανός πρόωρος αποκλεισμός από τη Σεβίλλη στο Τσάμπιονς Λίγκ θα είναι δικαιολογημένος). Οι αιώνιοι δυο βδομάδες πριν το ντέρμπι αναζητούν ακόμα τον κεντρικό αμυντικό που θα φτιάξει τη γρανιτένια τους άμυνα. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για άλλη μια χρονιά το αλάνι, ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Το Φως των σπόρ10/08/07: “ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕ Ι  ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ. Σύμφωνα με το πολύ στενό του περιβάλλον ο χαλκέντερος στόπερ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ”

 Αθλητική Ηχώ 10/08/07: “ To παλικάρι έχει πράσινη καρδιά. Ο Κυργιάκος σε συνέντευξή του σε γερμανική ιστοσελίδα έσβησε τα σενάρια μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Αντιθέτως δεν είπε ούτε μισή κακιά κουβέντα για τον Παναθηναϊκό ανοίγωντας τις γέφυρες επικοινωνίας με την ομάδα που τον ανέδειξε.” 

Στο παιχνίδι αυτό των εντυπώσεων βασικότερο είναι να μην πάει ο παίκτης στον αιώνιο αντίπαλο. Η απόκτηση του και το αν είναι ο ιδανικός αμυντικός για την ομάδα είναι δευτερεύον θέμα. Κρίνοντας από το πρόσφατο παρελθόν βέβαια σε αντίστοιχες περιπτώσεις μία δήλωση του στυλ «Δεν πάω με τίποτα σε αυτούς» οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια μετά από μια βδομάδα σε φωτογράφιση με τη φανέλα «αυτών» και συνοδεία αμήχανου χαμόγελου και δηλώσεων τύπου με_κέρδισε_ο_πρόεδρος.

Τα ενδεχόμενα που υπάρχουν είναι 4.

-Ο Κυργιάκος θα παραμείνει στη Γερμανία ή σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, παρατείνοντας την αγωνία για την επόμενη μεταγραφική περίοδο, ή ρίχνοντας το επίκεντρο της διαμάχης σε άλλον πρώην πράσινο, πχ το Σεϊταρίδη ή το Μπασινά.

-Ο Κυργιάκος και ο Παναθηναϊκός θα ρίξουν νερό στο κρασί da pipa που είχαν πιεί εκείνο το όμορφο βράδυ στη Ριζούπολη και θα συμφωνήσουν. Οι αλληλοκατηγορίες και τα υπονοούμενα θα ξεχαστούν, όλοι θα είναι και πάλι αγαπημένοι. Ο Κοντός και ο Γκόντζος θα ξεχάσουν δια μαγείας τις αλητείες του Σωτηράκη στα αποδυτήρια. Η αμυντική γραμμή Βύντρα Κυργιάκου Ενακαρχίρε Σέριτς θα γραφτεί στην ιστορία ως η πιο άτεχνη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

-Το χάλκινο έντερο του Κυργιάκου θα χτυπήσει κόκκινο. Θα φωτογραφηθούνε αγκαλιά με τον Άντζα και θα παίξουνε δίπλα δίπλα στην άμυνα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα στη Λεωφόρο και θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Θα βρει τον παλιόφιλο του το Νικοπολίδη που είχε κι αυτός στο παρελθόν γίνει φιλαράκι με τον Καστίγιο που τον είχε πιάσει από το λαιμό όταν ακόμα έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Σε μελλοντικές εκπομπές σούπερ μπάλα Νικοπολίδης και Κυργιάκος θα καλούνται ως «παλαίμαχοι Ολυμπιακού».

-Ο Κυργιάκος θα συμφωνήσει σε όλα για 4ετές συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης. Αποκλειστικό του δεξί μπακ προς τους απαιτητικούς αναγνώστες του, γνήσια παπάτζα όπως μόνο εμείς ξέρουμε να διαδίδουμε.

 

..έγραψε ο προπονητής της εξέδρας

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ “1ο official ΒΥΝΤΡΑ DEBATE ΟΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΘΑ ΔΙΑΣΤΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΒΥΝΤΡΑ.

 

9 Σχόλια

Filed under παπατζες, Βαζελος, Θρύλος, Κυργιακος

9 responses to “Υπόθεση «Αλάνι»

  1. θα γινει της τρελης στο ντιμπειτ λεμε!
    Η υποθεση Κυριακου θυμιζει λιγο Καραγκουνη. Ασχολειται μονο η Ηχω και στο τελος δικαιωνεται. Αλλα δεν θα σου καθεται παντα η ειδηση!

  2. Ερώτηση: Στην περίπτωση που το χάλκινο έντερο βαρέσει κόκκινο στα ντέρμπυ βραδυποριακού ταλαιπωριακού ο Κυριάκος θα είναι συμπαίχτης του Τζιοβάνι;

  3. ειδημων θα σε κατατρουπωσω ρεε. θα ξιφτυλιστεις. θα σ’πετανε ντουματιες ρεε (ζηκος μπακαλογατος)

    harisheiz χα καλο. καποιος εμπαθης θα μπορουσε να πει οτι ο κυργιακος χωραει ανετα στο ροστερ του ταλαιπωριακου απο τωρα. οχι εγω παντως..

  4. Πες κάτι και για την μπουνιά όμως…

  5. Εντάξει κύριοι. Η μεγάλη επιστροφή στην Παιανία έρχεται. O Takis επιστρέφει. Το είπε ο Γκόντζος. Οπότε λογικά θα το ξέρει και ο Τζίγγερ (…)

  6. lalena2

    Από την μια ο Τάκης, από την άλλη ο Κάρα…ααααχχχ…τι μου θύμισες τώρα…ωραίες εποχές..!ας έρθει κι ο Σωτήρης ,αυτός ο Braveheart της καρδιάς μας και μετά μπορώ να πω πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα είναι ξανά το ίδιο.Πόσο θα θελα να τον δω να κατεβάζει τα μούτρα του καστίγιο για μια και μοναδική φορά (ακόμα)!Ρίγος διαπερνά το κορμί μου και μ΄νο που το σκέφτομαι…
    Αυτό το «χαλκέντερος» ειδικά…με σκότωσε…που δεν το σκέφτηκα πρώτη εγώ φυσικά!
    το μπλόγκι σου λέει τρελά φιλε δεξί μπακ που δεν πρόκειται να στρίψει ακόμα κι αν του κάνει μαθήματα ο σβούρας!!!

  7. κοιτα να δεις ομως που βλεπω το αλανι στα κοκκινα απο το γεναρη και τον βλεπω και συμπαικτη του Καστιγιο απο το προσεχες καλοκαιρι οπου ο μικρος θα επιστρεψει απο τα κρυα 😉 . Πιστευω οτι θα μαλλιοτραβιουνται στις προπονησεις.

  8. lalena2

    ελα ρε ειδίμονα μη μου τα λες αυτά…από μια θα δώσεις ένα πιο…ερυθρόλευκο τόνο στις κυριακές μου από την άλλη θα κολλήσει ποτέ εκεί?θα μου πεις αλάνι είναι ότι γουστάρει κάνει αλλά δεν μου πάει καρδιά να τον βλέπω στα κόκκινα…
    όσο για τον μικρό που θα γυρίσει από τα κρύα…ούτε για αστείο δε θέλω να τ’ακούω!ξέρεις σε πόσες πανσέληνους έσφαξα παρθένους κόκκορες και έκανα βουντού στις άπλυτες φανέλες του για να ξεκουμπιστεί ο τσόγλανος????
    κι είπα ησύχασε το κεφάλι μας αλλά όχι!!!εσύ πρέπει να ‘ρθείς και να μου καταστρέψεις τις ελπίδες για 90λεπτα χωρίς 18 πίεση και δύο πακέτα τσιγάρα!σόρι για το μεγάλο ποστ αλλά με πνίγει το παράπονο!

  9. μη μου τρελαινεσαι ολα θα πανε καλα!

Σχολιάστε