Ας μιλήσουμε για τον Λουκά Βύντρα.

“1ο official ΒΥΝΤΡΑ DEBATE”

(Η θέση του ειδήμονα της Μπάλας)

Ο παίχτης που τα έχει ακούσει όσο κανείς άλλος από τους βάζελους βρίσκεται στο στόχαστρο των Γερμανών και ίσως μας αποχαιρετίσει κάνοντας το πρωτάθλημα σίγουρα πιο φτωχό, τουλάχιστον, σε ενδιαφέρον. Τελικά τι εστί Βυντρα? Μήπως η πιθανή αποχώρηση του ζημιώσει τον παναθηναϊκό αυτή τη χρονική στιγμή? Ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις.

Γιατί ο Λουκάς θεωρείται «λαβ του χειτ» περίπτωση για τους πράσινους οπαδούς?

Σε μια ορχήστρα όταν δεν μπορεί το ένα όργανο να εναρμονιστεί με το άλλο τότε φταίχτης είναι ο μαέστρος ή το πρώτο βιολί. Αντίστοιχα και στην μπάλα αν μια ομάδα δε μπορεί να βρεθεί μέσα στο γήπεδο τότε κοιτάμε τι φταίει στο σχεδιασμό και στην οργάνωση. Το φταίξιμο, η λογική λέει ότι ανήκει σε αυτόν που κάνει τις επιλογές. Για να δέσει το γλυκό πρέπει τα υλικά που θα επιλεχτούν να έχουν καλή ποιότητα. Αν στη πορεία βγουν σκάρτα το ανάθεμα πέφτει στον Σεφ. Αν στο παναθηναϊκό, τουλάχιστον των τελευταίων τριών ετών, όπου ο ένας παίχτης συναγωνίζεται σε μηδενική προσφορά τον άλλο φταίει μόνο ο Βυντρα τότε κοροϊδευόμαστε όλοι μεταξύ μας . Ο Λουκάς ποτέ δεν θέλησε να κερδίσει με δηλώσεις την εξέδρα. Ποτέ δε βγήκε να αντιδράσει στη γιούχα ούτε επιδίωξε να αποκτήσει την ταμπέλα του Παναθηναικαρα. Αποτέλεσε λοιπόν το εύκολο θύμα για να επωμιστεί το βάρος του υπέρτατου αμπαλου που καταστρέφει το παιχνίδι της υπερομάδας με τα πράσινα.

Είναι καλός παίχτης ο Λουκάς?
Θυμάμαι όταν πρωτοήρθε στο παναθηναϊκό όλοι έτρεξαν να τον ανακηρύξουν γνήσιο αντικαταστατή του Σειταριδη. Οι ιθύνοντες της Παιανίας για να στηρίξουν την επιλογή τους έφταναν στο σημείο να λένε ότι πρόκειται για μεγαλύτερο ταλέντο από τον Γιούρκα που άμα δουλευτεί θα αφήσει εποχή στον Παναθηναϊκό. Όπως και στη περίπτωση του Κωνσταντίνου αν πριν δώσει τα διαπιστευτήρια του ο Παίχτης σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη χαρακτηριστεί Μπεκενπαουερ οποιαδήποτε απόκλιση της πραγματική εικόνας αργότερα στο γήπεδο από την ιδεατή δημιουργεί γκρίνιες. Ο βυντρα, ακόμα και τώρα, για πολλούς είναι ο παίχτης που δε δικαίωσε τις συστάσεις που τον ακλουθούσαν. Κανείς δεν έχει αναρωτηθεί αν το παιδί είναι ένα απλά καλό εργαλείο στο γήπεδο που σε καμιά περίπτωση δεν ξεχωρίζει για το σπάνιο ταλέντο του. Καλός στα ανασταλτικά, μέτριος στο να ανεβαίνει και να βοηθά τις πτέρυγες στον επιθετικό τομέα. Καλά ρε ειδήμων θα μου πείτε δε βλέπεις ότι όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται στην άμυνα ξεκινούν επί το πλείστον από τα δεξιά . Είναι τυχαίο δηλαδή? Όχι βέβαια. Αν δεν γυρνά το δεξί χαφ να καλύψει το μπακ του αντιπάλου που ανεβαίνει και αφήνει εκτεθειμένο τον Βυντρα ανάμεσα σε δύο τότε είναι και εύλογο τα ρήγματα να προέρχονται από εκεί . Από την εποχή του Μικάελσεν έχω να δω στον παναθηναϊκό δεξί χαφ συνεπή στα αμυντικά του καθήκοντα. Στο ένα εναντίον ενός δεν είναι κακός ο Λουκάς. Αν θυμάστε εξουδετέρωσε και ολόκληρο Ροναλντινιο.

Να φύγει από τον Παναθηναϊκό?

Βαρόμετρο στην απόδοση του η ψυχολογία . Είναι παραπάνω από φανερό ότι όταν ακούσει την πρώτη μουρμούρα η απόδοση του πέφτει κατακόρυφα και το ένα λάθος ακολουθεί το άλλο. Είναι αλήθεια αυτό που λένε πολλοί ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια η απόδοση του είναι κατά κανόνα καλύτερη από τα εντος, επειδη τα ακουει λιγότερο. Μάλιστα η γενικότερη γκρίνια προς το πρόσωπο του δημιουργεί στο παίχτη ένα αίσθημα πίεσης και άγχους που τον οδηγεί ακόμα και σε ρήξη με συμπαίκτες του (όλοι θυμόμαστε την ιστορική πια λογομαχία με Γκούμα όπου μόνο το δεξί μπακ την είχε δημοσιεύσει πλήρη, χωρίς λογοκρισίες και περιορισμούς). Δε περιμένω ούτε από το σκληρό και απαίδευτο ελληναρα οπαδό ν’ αλλάξει τακτική και να στηρίξει το παίχτη ούτε από τον βυντρα να αλλάξει χαρακτήρα και να βρει την εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίσει την σκληρή και άδικη πολλές φορές κριτική. Τώρα που μετακομίζει στην λεωφόρο ο Βαζελος και θα ακούει τα εξ αμάξης σε απόσταση αναπνοής, μιας και το γήπεδο Απόστολος Νικολαιδης δεν συγκρίνεται με το αχανές ΟΑΚΑ, προβλέπω τραγικές στιγμές για τον αγαπημένο μου ήρωα. Να φύγει, λοιπόν, να βρει την υγεία του και να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον οπαδό που σχεδιάζει από τώρα τον τρόπο που θα πρωτορίξει την γιούχα στον μισητό του Λουκά? Αμ δε. Οπαδοί είμαστε και ειδήμονες της εξέδρας. Νόμος το δίκιο του Πελάτη. Ο Βύντρα πρέπει να μείνει για να ικανοποιεί το κόμπλεξ του οπαδού.

Τα επιχειρήματα υπέρ του παίχτη που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη που δείχνουν όλοι οι προπονητές στο πρόσωπο του τα ακούω βερεσέ. Αν είχαν καλύτερη επιλογή θα έβαζαν άλλον. Ποιον δηλαδή να εμπιστευτεί ο Πεσειρο. Τον Νίλσον που είναι αμυντικά τόσο αξιόπιστος όσο θα ήταν ο Παπαντωνίου αν αναλάμβανε την διαχείριση του δημοσίου χρήματος? Άμα μπορεί η παναθα να βρει καλό αντικαταστάτη στο χρονικό διάστημα που της απομένει μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος τότε όλα μελί γάλα. Και ο βυντρα θα περάσει καλά εκεί που θα πάει και η απουσία του δεν θα είναι εμφανής αγωνιστικά. Αμφιβάλλω όμως. Ας μην κοροϊδευόμαστε, και αγωνιστικά να το δει κάνεις, καλύτερο δεν έχει ο Παναθηναϊκός στην συγκεκριμένη θέση, καλύτερο σχεδόν αποκλείεται να βρει επομένως Λουκά αγόρι μου μείνε στην ομάδα να γουστάρουμε όλοι.

(Η θέση του Προπονητή της εξέδρας)

Το ερώτημα αν είναι καλός ή όχι ο Βύντρα για να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό δε θα το απαντήσω εγώ. Το έχει αποφασίσει ξεκάθαρα ο κλασικός παντογνώστης βάζελος οπαδός.

Με γνώμονα πάντα «το καλό της ομάδας» όλο το ΟΑΚΑ σφύριζε μούγκριζε και ξεφυσσούσε μόλις ο Λουκάς έκανε μια σέντρα στα περιστέρια ή οταν η πάσα του προς τα πίσω κόλλαγε στο χόρτο πριν φτάσει στον τερματοφύλακα. Στα όρια που ο χαβαλές και η μουρμούρα αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνες για μια ομάδα.

Με κρίση και σκέψη 15χρονου όλα τα επονομαζόμενα «φιλο»παναθηναϊκά σάιτς και μπλογκς ανοίγουν σαμπάνιες μόνο στη σκέψη πως ίσως πιάσαμε κορόιδο κάτι άμπαλους γερμανούς και τους πουλάμε ένα τσεχοαναθρεμμένο κριάρι για 1,5 εκ. Ευρώ. Όρεξη να ‘χεις να διαβάζεις τι έχει γραφτεί κατά καιρούς για το Βύντρα.

Αλίμονο, πάντα θα υπάρχει κάποιος να τον βρίζει η εξέδρα. Και δόξα τω θεώ αντι- Βύντρα έχουν την ικανότητα αρκετοί να γίνουν με πρώτο υποψήφιο το Τζιώλη για τον οποίο ήδη έχει αρχίσει η μουρμούρα. Και τί δεν είχε ακούσει ο πρώην Βύντρα – Τάκης Φύσσας όταν έπαιζε στη λεωφόρο. Κατσίκι κριάρι άχρηστος και άμπαλος στην καλύτερη του μέρα. Ευτυχώς για τον Τάκαρο πλέον βγαίνει μαλάκας όποιος τον βρίζει ακόμα αφού τον δικαίωσε η ιστορία, Κυπελλούχος Ελλάδας με μικρή ομάδα, Πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό, Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα, Κυπελλούχος Σκωτίας, Πρωταθλητής Πορτογαλλίας. Τα πόδια του μια ζωή στη φωτιά.

Φυσικά και να φύγει ο Βύντρα αν έρθει μια καλή πρόταση τέτοιου μεγέθους. Άλλωστε φέτος οι Ελληνικές ομάδες ξεγελάσανε όλους τους ισπανικούς συλλόγους και φέρανε τα μεγαλύτερα ονόματα στις καλύτερες τιμές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Καλή ευκαιρία να πιάσουμε κότσους και τους Γερμανούς. Όπως όταν ξεφορτωθήκαμε και τον ανταύγια το Γκέκα. Όχι ψέματα, ποτέ δεν τον βρίσαμε αυτόν. Ο αλήτης ο Τζίγκερ τον πούλησε, εμείς τα καλύτερα λέγαμε πάντα.

Μα είναι δυνατόν να δυσανασχετεί όταν τον κάνουν αλλαγή, ήμαρτον δηλαδή ρε Βύντρα. Είναι ποτέ δυνατόν να βρίσει στην προπόνηση το Γκούμα, τη «σημαία» (ελλείψει άλλης) της ομάδας, τον τελευταίο τότε εναπομείναντα απο τους Γκουμομπασινάδες της Ριζούπολης που μας λείψανε αμέσως μόλις τους χάσαμε. Το οτι τα μπινελίκια είναι ρουτίνα στις προπονήσεις και επελέγη να βγει στη δημοσιότητα αυτό το περιστατικό, έχει το ενδιαφέρον του. «Ασε ρε Γιαννάκη, γελάει ο κόσμος» Είναι δυνατόν να έχει πάρει κίτρινη κάρτα χωρίς να αγωνίζεται και μάλιστα από εκείνο το φάουλ να προέλθει και γκολ κατά της ομάδας? Μόνο ο Βύντρα!!!

Να φύγει αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγει απο την εντεκάδα. Όλοι οι προπονητές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια, και ήταν πολλοί, βασικό τον είχαν. Ίσως γιατό φεύγανε νύχτα. Και στην Εθνική ομάδα ακόμα καλείται αυτό το καρκίνωμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να φύγει. Γιατί γαμώτο εκείνο το βράδυ με τη Μπαρτσελόνα στρωθήκαμε όλοι στο πάνω διάζωμα να γελάσουμε που θα τον εκθέσει ο Ροναλντίνιο κι αυτός τα πήγε μια χαρά, δηλώνοντας μετά πως έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Γιατί όταν ανανέωσε το συμβόλαιο του είπε «Δεν είναι μόνο τα λεφτά που μετράνε για να μείνεις σε μία ομάδα, είναι ότι εκτιμάς κάποιους ανθρώπους που σε βοήθησαν να έρθεις εδώ να ζήσεις μία ολόκληρη ζωή».

Οχι κι ο Βύντρα για μια ολόκληρη ζωή. Φύγε και στη θέση σου θα έρθει κάποιος πολωνός, κάποιος τούρκος, κανας Κροάτης ή κάποιος που δηλώνει Αργεντίνος κι ας μην το ξέρει η ίδια η Αργεντινή. Φύγε γιατι θα παίζεις στη λεωφόρο φέτος και θέλει γερό στομάχι να αντέχεις όσα θα ακούς, οπότε καλύτερα να είσαι στη Γερμανία να απολαύσεις το ποδόσφαιρο και να βρεις την υγειά σου.

Τρέξε χωρίς σκέψη να βρείς το μέλλον σου κάπου αλλού Λουκά. Τρέξε Βύντρα, τρέξε.

72 Σχόλια

Filed under Απόψεις, Βύντρα, Βαζελος

72 responses to “Ας μιλήσουμε για τον Λουκά Βύντρα.

 1. ρε μαλακα ειδημων, υποτιθεται οτι θα διαφωνουσαμε. γιατι μου φαινεται οτι ειπαμε πανω κατω τα ιδια?

 2. οχι και τα ιδια. Εσυ το εριξες στη συμπονια για τον Λουκα ενω εγω σκεφτηκα και τον κατακαημενο οπαδο που θα παθει συνδρομο στερησης αμα φυγει το παλικαρι μας.

  Εγω παντως ειπα να μεινει να γουσταρουμε. Εσυ κοιτας τον ανθρωπο Βυντρα και θελεις να φυγει για να γουσταρει ο ιδιος. Επαγγελματιας ειναι…να μαθει να κλεινει τα αυτια του και να αποδωσει επιτελους αυτα που μπορει.

 3. εγω λεω ουδεις αναντικαταστατος. ουτε στην ομαδα – ολο και καποιος ισαξιος θα βρεθει, ουτε στη θεση του μαυρου προβατου

 4. «Νόμος το δίκιο του Πελάτη. Ο Βύντρα πρέπει να μείνει για να ικανοποιεί το κόμπλεξ του οπαδού. »

  μεσα σε μια προταση ειπες τους παναθηναικους πελατες και κομπλεξικους.
  εκτεθηκες ειδημων, χοχοχο

 5. καταρχας κανεις δεν εχει την «ποιοτητα» και το προφιλ του Λουκα για να τον αντικαταστησει επαξια τοσο αγωνιστικα οσο και στην καρδια του οπαδου.

  «Γιατί γαμώτο εκείνο το βράδυ με τη Μπαρτσελόνα στρωθήκαμε όλοι στο πάνω διάζωμα να γελάσουμε που θα τον εκθέσει ο Ροναλντίνιο κι αυτός τα πήγε μια χαρά, δηλώνοντας μετά πως έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια» μιλας στο πρωτο πλυθηντικο αρα μηπως ανηκεις και εσυ στους κομπλεξαρες?

 6. To κείμενο αυτό, που πάνω κάτω οι δύο απόψεις ταυτίζονται αλλά και έρχονται σε αντίθεση, εκφράζει απόλυτα τη σχιζοφρενική αγάπη-μίσος για το δεξί αυτό μπακ, την ανάγκη του να υπάρχει ο Λουκάς σε μια ομάδα.
  Το κόμπλεξ του οπαδού είναι επιδημία. Όλες οι ομάδες έχουν κάποιο Βύντρα.

 7. neropistolero σωστα τα λες.
  ο ελληνας εχει το σκεπτικο «βλεπω μπαλα» ή μαλλον το «βλεπω περισσοτερη μπαλα απο τους αλλους» και γιαυτο ψαχνει και βρισκει παντα ποιος φταιει. και φυσικα ποτε δε στερευει απο θυματα

 8. γενικα συμφωνω με τον ειδημονα. δεν ειναι δυνατο να φταιει το δεξι μπακ μιας ομαδας για τη συνολικη αποτυχια. (βεβαια ψυχραιμα κοιτωντας το κανεις δεν τα φορτωσε ποτε ολα στο βυντρα)

  προβλεπω τρελες επελασεις απο τα ακρα και τη λεωφορο να δονειται στο συνθημα

  «τακης – βυντρα οε οε οε»

 9. συντροφε fb η εμμονη του βαζελου οπαδου στο προσωπο του βυντρα αγγιζει τα ορια της βλακειας. Και ψυχραιμα να το δεις ο Λουκας εχει ακουσει περισσοτερα απο αυτα που του αναλογουν. Τακαρος μεγαλος μπαλαδορος που στα 34 του θα δωσει αλλον αερα στο αριστερο ακρο……..μηπως οχι?

 10. τρελαινομαι για τακλιν φυσσα που προλαβαινει τη μπαλα πριν βγει πλαγιο αουτ

 11. Θα ήθελα να δω και ένα συγκριτικό τεστ, Βύντρα, Πάντος, Γεωργέας… Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον

 12. Θα μπορούσε να είναι σαν τα τεστ που κάνουν τα περιοδικά για αυτοκίνητα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά… Τελική ταχύτητα, 0-100, κατανάλωση, ποιότητα κατασκευής, ακτίνα στροφής (να δούμε ποιο δεξί μπακ στρίβει λιγότερο!)… Επίσης, μπορεί να εμπλουτιστεί το τεστ με άλλα χαρακτηριστικά όχι απαραίτητα τεχνικά αλλά σε σχέση με το mentality του παίκτου όπως π.χ. φιλότιμο (εδώ το βραβείο το δίνω στον Γεωργέα)… Α! και ένα crash test είναι απαραίτητο για να ξέρουμε ποιός αντέχει πιο πολλά μπινελίκια!

 13. Είναι διεθνής στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.Είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία.Ο πρώτος σκόρερ στην Γερμανία είναι Έλληνας και γενικά όσοι Έλληνες πέρασαν από την Μπουντεσλίγκα τα πήγαν αρκετά καλά….Άρα ο Παναθηναικος πιστεύει πως τελικά θα πάρει τα 2 εκατομμύρια…

  Αν και τα 1,5-1,7 δεν είναι και άσχημη τιμή 😛

  Υ.Γ Εδώ και τώρα ο Βύντρα σεντερ μπάκ!!

 14. και λεει φετος να ειναι η χρονια του ε? να κανει παπαδες απο την δεξια πλευρα σαν τον ντανιελ αλβες. Να τρεξει ολη την πλευρα μεσα στο καραισκακη και με δεξι κουτεπιε να την στειλει στο γαμα του Νικοπολιδη και ολοι να λενε γαμισες τον θρυλο στο λιμανι ρε αλανι. Να περπατα στο δρομο και να τον εχτυπουν στη πλατη φιλικα και να του λενε με σενα Λουκα μπροσταρη δε φοβομαστε τιποτες. Λετε να δουμε την αποκαλυψη ενος σταρ. Λετε να μας βαλει τα γυαλια, να μας κανει ολους να τραβαμε τα μαλλια της κεφαλης μας. Λετε να δουμε το πραγματικο μπαλαδορο Λουκα Βυντρα……οχι ε?
  (Σε φαση εχω ενα οραμα-I have a dream)

 15. re paidia polu kollima me to vydra. To atomo einia GTP opws kai na to kanoume. Kai liga leme emeis oi vazeloi gia tin ampalosini tou….eleos diladi …diavasa kai tis dio apopseis kai mono pou de dakrisa apo ta logia simparastasis pou grapsate. Sumfwnw pantws ligo me proponiti pou toulaxiston sistinei na figei

  fb to sinthimataki polukalore!

 16. Idimon, αν γίνουν όλα αυτά, μετά θα αρχίσει να βρέχει φωτιά, θα ανοίξει η γη στα δύο και θα βγουν οι δαίμονες από το πυρ το εξώτερο, γιατί όντως θα έχει έρθει η αποκάλυψη. Όχι ενός σταρ, αλλά του Ιωάννη…

 17. Η παρουσία του Λουκά είναι επιβεβλημένη και φέτος. Μέχρι και πρόπερσι υπήρχε μόνο ένας τρόπος να δεις Πανάθα χωρίς γκρίνια από γυναίκα στο σπίτι. Κωδικός: Έκι. Όλες οι γκόμενες τον γούσταραν. Την περασμένη σεζόν ο Αργεντίνος χάθηκε.
  Η γκρίνια ήταν σίγουρο πώς θα επιστρέψει τις Κυριακές και τις Πέμπτες του Ουέφα. Μια επίσκεψη στο mall όμως άλλαξε όλα τα δεδομένα. Ο Λουκάς ήταν εκεί με ένα φαρδύ παντελόνι μπλέ «παραλλαγής». Εκείνη τον είδε και κόλλησε. «Ναι, αυτός είναι ο Βύντρα».
  Ήταν ωραίος ο πούστης (sic). Από τότε βλέπουμε πάντα μαζί τον βαζέλο. Γι’ αυτό και μόνο τον θέλουμε μαζί μας. Τέλος.

  γκαβός

 18. Το κακό είνα πως τελικά…..δεν τον δίνει ο ΠΑΟ… 😦
  Μου άρεσε πάντως η τελευταία παραποιημένη πρόταση από το όρεστ Γκαμπ! Μπράβο ρε προπονητή!

 19. I come to congratulate you with your work, very good, and to desire good vacations to you

 20. harisheiz βραβειο «τρεχω με το κεφαλι κατω με μεγαλες πιθανοτητες να τρακαρω σε κανα τοιχο» απονεμεται στον τασο παντο.
  βραβειο «κανω δηλωσεις και γελαω μονιμα, πολλοί με λένε και έλληνα ροναλντινιο (μόνο γέλιου ομως μόνο) στον γεωργέα.

  παραγκα κι εγω πιστευω οτι αν παει τελικα γερμανια θα πιασει.

  ειδημων ξεφυγες.

  kabamaru αγαπη και στοργη αρμοζει μονο στο βυντρα μας.

  γκαβος. σοβαρα? δεν ειχα αντιληφθει τη γοητεια του βύντρα. πες μου πως ηταν και ατριχος..

  μανο μπαμπακα, ευχαριστω ευχαριστω. σημερα δεν τον δινει. αυριο ποτέ δε ξερεις ομως.

  david santos, ok whatever..

 21. Παλιά και εγώ τον έκραζα (όχι στο γήπεδο), αλλά επειδή αυτό το παιδί έχει ακούσει τα άπειρα στο γήπεδο, άρχισε να μου γίνεται συμπαθής. Και τώρα πια, θεωρώ πως έχει γίνει μια καλτ φιγούρα των ελληνικών γηπέδων. Αφήστε που άμα φύγει, θα μείνουμε με ένα δεξί μπακ, αφού σιγά μην πάνε να πάρουν άλλον. Εκτός κι αν βρουν κανέναν ανάπηρο δανεικό. Γι’ αυτό είμαι υπέρ του να μείνει ο Λουκάς, ο θεός μας. Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του Τζιώλη να πάρει την θέση του (στα βρισίδια).

  Υ.Γ.: Ο τίτλος του μπλογκ, είναι ο καλύτερος που έχω διαβάσει! Εύγε!

 22. χοπκινς ο,τι και να λεμε τωρα, ετσι οπως βγαινει προς τα εξω, ο Λουκας μας επιθυμει να εγκαταλειψει την ομαδα προς δικαιωση του προπονητη και προς απογουτευση των υπολοιπων……κλαψ!

 23. (σοβαροφανής γνώμη)To να παραμένει κάποιος σε μια ομάδα από τις μεγάλες και μάλιστα βασικός μόνο και μόνο επειδή μας ¨κάθισε» κάποτε σαν ταλέντο και καθιερώθηκε τη στιγμή που δεν εχει τα ανάλογα προσόντα είναι κακό κατάλοιπο των ομάδων μας. Οταν μαλιστα υπάρχουν καλύτεροι στη θέση του, και ο συγκεκριμένος σου κοστίζει και αποτελέσματα ή καλύτερα όταν κάνει πιο πολλά λάθη παρά σωστα. αυτό κατ’εμε συμβαίνει και με τον Βυντρα. Ποτέ δεν είχε τα προσόντα και την αξία που του προσάψαν καλώντας τον μάλιστα στην εθνική λόγω της παρουσίας του σε θεση βασικου στον ΠαΟ.
  (σοβαρή; γνώμη) Το γράφω και στο βλογ μας: οι του παναθηναικου σκεφτοναται πλεον και προνοουν :αιντε παλι μετα απο κανα 2χρονια να τον κανουμε ολοες τις διαδικασεις απο την αρχη να τον φερνουμε πισω (βλ παραδειγματα καραγκουνη, φυσσα)

 24. Το μπλογκ σου είναι αντικείμενο λατρείας! Συγχαρητήρια…
  Το Λουκά το Βύντρα μου είναι εξαιρετικά συμπαθές, θα στενοχωρηθώ αν φύγει, ειλικρινά. Πραγματικά θεωρώ πως είναι ένας καλός παίχτης όταν έχει βοήθεια στην πλευρά του και ελπίζω να βοηθήσει φέτος.
  Αρρώστησα με Ροναλντίνιο πέρυσι.
  Θα αρρωστήσω και φέτος με Λουκά από κοντά στην Λεωφόρο.
  Τα λέμε!

 25. Το βυντρα θελει να φυγει γαμω το κερατο μου. Να μου πεις το ατομο εχει ολα τα δικια δικα του οταν πριν καν αρχισουν οι επισημες υποχρεωσεις της ομαδας τον βριζουν ασυστολως ( βλεπε φιλικο με ατρομητο)

 26. Έχω πλακωθεί για Λουκά Βύντρα στο γήπεδο. Είμαι φαν, το δηλώνω.

 27. hopkins οταν πια φυγει ο βυντρα και ερθει αλλος στη θεση του θα μαθουμε αν μας λειψει η οχι

  atsoubaloi χτες το δεξι μπακ στης Σεβιλλης σε μια φαση πατησε τη μπαλα και επεσε. χωρις συνεπειες βεβαια. απλως σκεφτηκα πως αν το ειχε παθει ο βυντρα αυτο θα ειχε πεσει το γηπεδο.
  στην υποθεση του πιστευω πως ειναι 4/10 κριση του οπαδου πως δεν αξιζει και 6/10 εμμονη.

  κι οπως και να χει ειτε υπαρχουν καλυτεροι και φτηνοτεροι ειτε οχι, απο τη στιγμη που παιζει για την ομαδα σου, οφειλεις να τον στηριζεις.

  πανο ευχαριστουμε. προσωπικα δεν ειμαι φαν, αλλα θα μπορουσα κι εγω να πλακωθω με οποιονδηποτε βγαζει κομπλεξ κατα της ομαδας του

 28. Πόσο δίκιο έχεις!! Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα την φάση, αλλά και τόσες φορές σε αντίστοιχες περιπτώσεις… Σκέψου πού έχει φτάσει αυτή η κατάσταση λοιπόν…
  Καλή συνέχεια.

 29. Δεν το πιστεύω αλλά υπάρχει επιτέλους blog αφιερωμένο στο προσωπικό μου θεούλη. Δεν ήθελα να αφήσω comment στο πιο πρόσφατο post, αφού θα ήταν σαν να πρόδιδα την ίδια μου τη πίστη. Κορυφή το blog παιδιά, καλή συνέχεια και may Βύντρα be always with you.

 30. iason (και πανο) ειναι φοβερα ενδιαφερον να μαθαινεις ποσοι φαν του βυντρα υπαρχουν εκει εξω

 31. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ (ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΕΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ,ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΣΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ «ΠΑΙΧΤΑΡΑ¨.ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ HERTA ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.

 32. ΙΣΤΟΡΙΑΣ δηλαδη τους δινεις και 5 μηνες στους γερμανους να καταλαβουν τι αγορασαν.
  οι σεντρες στο θεο παντως δεν τελειωνουν ποτε

 33. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΕΝΑΣ Η΄ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ.ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΣΕΡΙΤΣ.

 34. κοιτα που η σεντρα στο θεο τιμολογειται στα 1,8 Εκ Ευρω στις μερες μας και δε το ηξερα ο δολιος!

 35. Πάντως αν με το καλό φύγει ο αμπαλούλης τσέχος αντικαταστάτη θα βρούμε άνετα. Στατιστικά αν το δείς και μόνο, πόσοι χειρότεροι να υπάρχουν πια; Στη Χρυσή Ευκαιρία να ψάχναμε άλλον Βύντρα δύσκολα θα βρίσκαμε.
  Όσον αφορά στον Τάκαρο θυμάμαι επική φάση πριν από κανα 4-5 χρόνια που είχε βάλει μια γκολάρα με εξωτερικό αριστερό φάλτσο, και όταν μετά τον ρώτησε ο δημοσιογράφος πως το έβαλε του απάντησε με έκδηλη δόση αγανάκτησης : «Με το καλάμι»
  Πάντως ο επόμενος στο κράξιμο πιστεύω ότι θα είναι ο Λεοντίου. Ο Τζιώλης που και που βάζει και κανα καλό απο τα 40 μέτρα, ενώ ο Λεοντίου το μόνο καλό που κάνει ειναι που χειροκροτάει όταν γίνεται αλλαγή. Και να σκεφτείς ότι όταν ήταν στους νέους επαιζε τρελή μπαλίτσα το παιδί……

 36. Διαφωνω. Ο Λεοντιου φετος δειχνει ανεβασμενος. Παντως το προβλημα με το παιχτη, αν υπαρχει, δεν ειναι αγωνιστικο αλλα νοοτροπιας. Δειχνει να μην εχει την ψυχολογια που θα αναδειξει το ταλεντο του. Ελπιζω η καλη εικονα των φιλικων να συνεχιστει και στα επισημα.

 37. tziolis vs leontiou
  νωχελικοτητα εναντιον κοκκινα παπουτσια. πραγματι ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος. ο λεοντιου επαιζε φοβερη μπαλιτσα και στους μικρους και στην εθνικη ελπιδων. συμφωνω με τον ειδημωνα οτι φετος δειχνει να εχει περισσοτερο θρασσος στο παιχνιδι του. περυσι εφτανε στη μεγαλη περιοχη και του κοβοντανε τα ποδια.

 38. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΟΝΤΩΣ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΩΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.

 39. μεθοδος μπασινα. για τα αμυντικα χαφ συνηθιζεται να λενε οτι κανουν «αθορυβη» δουλεια που δε φαινεται στο γηπεδο.

 40. Κάπου εδώ πρέπει να διαχωρίσουμε την «αθόρυβη» δουλεία από την καθόλου δουλειά. Γιατι το σοβαρό αμυντικό χαφ και θα τρέξει σαν το σκυλί και θα μαρκάρει και θα βγάλει και μια πάσα της προκοπής.

 41. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΣΩΣΤΟΣ Ο BILLAKOS.
  ΚΑΙ Ο ΜΑΤΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΡΤΖ.

 42. Ο ματος μου φαινεται μεχρι τωρα ως ρεπετισιον του παιχνιδιου του Μπασινα. Η μπαλα μονο παραλληλα

 43. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΜΑΡΚΑΡΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ ΜΗΠΩΣ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ?
  ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΡΟΝΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
  ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΠΟΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

 44. απο το βυντρα φτασαμε στο μπασινα και το ματος. φιλοπαναθηναικακηδες!!

  billakos (και ΙΣΤΟΡΙΑΣ) συμφωνουμε.
  η διαφωνια και η συζητηση ξεκιναει οταν καποιος διακρινει οτι δεν πληρουνται ολες οι προυποθεσεις. και φυσικα στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα χαφ ειναι καλυτερα απ οτι του ισλανδικου, χειροτερα απ του ιταλικου. δλδ τους βαζουμε και στο ευρυτερο πλαισιο παντα ε?

 45. Τον Ρονι τον παιζουνε ετσι ολοι οι αμυντικοι αρα ισως το εχει το νου του απο ενστικτο.
  Για το αν ο αντικαταστατης του Λουκα βγει καλυτερος το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε να δουμε!

 46. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΥΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ.

 47. Η διαφορά όμως είναι ότι ο Μάτος ξέρει λίγη μπαλίτσα παραπάνω από τους υπόλοιπους στα χάφ μας… Και αυτό φαίνεται πολύ στο κοντρόλ και στις κινήσεις που κάνει. Άσε που είχαμε καιρό να δούμε χαφ να βγάζει σοβαρή μπαλιά σε απόσταση μεγαλύτερη των 15 μέτρων.

 48. ΠΟτε εβγαλε μπαλια ο Ματοσ περα απο τα 4 μετρα και δε το ειδα?
  Δειχνει οτι κατεχει την θεση αλλα μεχρι τωρα η συνεισφορα του στην αναπτυξη ειναι μηδενικη. Ισωσ να ειναι εντολη προπονητη και οχι δικια του φιλοσοφια παιχνιδιου. Ακομα ειναι νωρις ομως για συμπερασματα. Απο βραζιλια πληροφοριες λεγαν οτι του αρεσει να κατεβαινει και να δοκιμαζει τα ποδια του. Αλλα και για το Ρομερο λεγανε οτι αδειαζει του αντιπαλους για πλακα και παταει περιοχη τοσο συχνα οσο εφηβος κλεινεται στη τουαλετα με αφισα του πλειμπου

 49. ΙΣΤΟΡΙΑΣ αν ημουν στη θεση του ροναλντινιο δε θα σκεφτομουν το βυντρα, αλλα διαφορετικα πραγματα. οπως τα γκομενακια που με περιμενουν, τη θερμοκρασια νερου στην πισινα μου και να μη ξεχασω το ραντεβου στον ορθοδοντικο μου

 50. Για να επανέλθουμε πάντως στο δεξί άκρο της άμυνας πιστεύω πως αν τελικά τον δώσουμε, θα είναι απο τις καλύτερες μεταγραφές ever. Και δηλώνω υπεύθυνα πως θα αγοράσω κασκόλ της Χερτα ως ένδειξη ευχαριστιών

 51. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΩΝ.ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΩ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 90 ΛΕΠΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΛΑ.

 52. ΙΣΤΟΡΙΑΣ εισαι παναθηναικος. καλα κανεις και διαφωνεις με οτι δε σου αρεσει.
  ομως το κραξιμο στο γηπεδο σπανιως κανει καλο στην ομαδα.

 53. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΣΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΙ ΑΛΟΝΣΟ ΕΔΩΣΕ ΜΙΣΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΜΕΣΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ 2-3 ΣΤΟ 93.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:ΤΙ ΛΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΥΝΤΡΑ?ΑΥΤΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?
  Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΣΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΑΣΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΕΤΙ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΥΝΤΡΑ,ΣΕΡΙΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
  ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΠΑΣΕΣ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ?
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

 54. ΙΣΤΟΡΙΑΣ ισως εφταιγαν οι λακουβες της Τουμπας ρε..
  εγω αν ημουν παναθηναικος παντως θα εβριζα περισσοτερο το γκαλετι και λιγοτερο το βυντρα

 55. (κατα τη διαρκεια του αγωνα)

 56. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ.
  ΜΑ ΤΟΣΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΙΑ?
  ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙΡΟ?

 57. ε αμα δεν εχουνε κατι καλυτερο για αντικαταστατη καλως πραττουν!

 58. Μπα!Προτιμώ τον Nillson και ας βγάλει την χρονιά μόνος του ή με αντικαταστάτη τον οποιοδήποτε,πχ Morris παρά τον Λουκά στην ομάδα.Με τέτοια προσφορά από τους Γερμανούς θα είναι αδιανόητο να μην τον δώσουμε.

 59. περιμενοντας τον αντικαταστατη απο μερα σε μερα

 60. Κάπου διάβασα για κάποιον από την Γουέστ Χαμ,μου διαφεύγει το όνομά του.Άντε να δούμε!

 61. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΟΧΙ ΡΕ ΤΟΥΣ ΛΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???

 62. Παράθεμα: Διαμαρτυρία στην Παιανία « Το δεξί μας μπακ δε στρίβει

 63. Και ο Seric?? 1 εκ. ευρώ δεν έδιναν οι τύποι απ΄την Αυστρία?? Γιατί βρε παιδιά??

 64. Ναι,τελικά δεν το αποφύγαμε.Μένει.ΗΜΑΡΤΟΝ…

 65. να το θυμαστε.
  1,7 εκ και δεν τον πουλαμε κυριοι.

 66. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΤΟΥΛΣΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!

 67. οι γερμανοι ξαναρχονται δηλαδη

 68. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ.Π Α Ι Χ Τ Α Ρ Α ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!

 69. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.Ε ΤΙ ΓΙΑ ΛΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ???ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ!
  ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?
  ΚΑΒΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.
  ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.

 70. ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  Η’ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ «ΒΓΕΝΟ»ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!!!!!!

 71. megales stigmes!
  diaxroniko post!
  to thema einai oti o vyntra akoma einai 11adatos
  kairos gia deutero debate?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s