Εντυπώσεις απ το ντέρμπι (προπονητής + ειδήμων = δ.μπακ forever)

Καταρχάς δέχομαι την πρόκληση-πρόσκληση του Προπονητή να πάρω πίσω κάποιες δηλώσεις που έκανα στο παρελθόν για ανυπαρξία του παναθηναϊκού. Έχω λοιπόν κοχονες να κάνω μια κωλοτουμπιτσα και να παραδεχτώ τελικά ύστερα και από την νέα καλή εμφάνιση του τριφυλλιού ότι τελικά ο πράσινος βάτραχος μπορεί να κρύβει μέσα του ένα πρίγκιπα. Συμφωνώ ότι είχα τοποθετηθεί τότε κάπως υπερβολικά αλλά η ομάδα μου έδινε αυτό το δικαίωμα με την αγωνιστική της ανυπαρξία εδώ και 2,5 χρόνια. Ένα χρονικό διάστημα αρκετά σεβαστό για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Δεν θα ολοκληρώσω την κωλοτουμπα μου όμως. Θα συνεχίζω να κρατώ του φίλους μου τους παναθηναϊκούς στο έδαφος ακόμα και τώρα. Ο παναθηναϊκός μου δείχνει απλά διάθεση να αλλάξει και έχει κάνει αρκετά θετικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι σε πορεία αλλαγής της πρόσφατης αρρωστημένης νοοτροπίας του. Σαν ασθενή από αμνησία που σιγά σιγά γνωρίζει το πραγματικό του εαυτό. Εχτες μου θύμισε μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, τρανό παράδειγμα το πάλε ποτέ σύνηθες ΟΛΕ των παικτών τοποθετημένων σε παράταξη μπροστά από την 13. Στοίχημα για τον νέο παναθηναϊκό τώρα, να διαχειριστεί σωστά τα πρωτεία του πρωταθλήματος …ιδωμεν

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει αγχωθεί υπερβολικά με την υπόθεση πρωτάθλημα. Έχει γίνει ψύχωση σε όλους κάτι το οποίο μόνο γαυρικο γνώρισμα μπορεί να θεωρηθεί. Από την αρχή του πρωταθλήματος στήνεται από τον προπονητή της αποκλειστικά για να συλλέξει, ανεξαρτήτως τρόπου και στυλ παιχνιδιού, τους βαθμούς που χρειάζεται για να διατηρείται στη κορυφή. Η ΑΕΚ χτες κατέβηκε με λάθος λογική στο παιχνίδι. Στη λογική του βαθμοθήρα στήθηκε για δυο αποτελέσματα και τα έκανε μαντάρα όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Επίσης φάνηκε το πόσο της στοίχισε η απρόσμενη ήττα από τον Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν είχε την ψυχολογία να ξεπεράσει το πρώτο ατυχές –εκτός προγράμματος- αποτέλεσμα και να παραμείνει στη κορυφή. Η πρωτιά ζαλίζει, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα απαιτεί το φετινό παραμύθι του πρωταθλήματος να έχει κιτρινόμαυρη κατάληψη κάτι που γεμίζει άγχος τους παίχτες της ΑΕΚ που δυσκολεύονται να διαχειριστούν την κορυφή κάτι που ίσως αποβεί τελικά και μοιραίο και ίσως στο τέλος το παραμύθι να μην έχει το χάπι εντ που προσδοκά η παρέα με τα κίτρινα. Δικό της στοίχημα να ανακάμψει. Δυστυχώς οι πρώτες εξετάσεις στα δύσκολα ήταν αποτυχημένες. Σημάδι αισιοδοξίας τι άλλο από τον μέγιστο Ριμπο. Χτες σε μια ανύπαρκτη βραδιά για τον ίδιο πρόλαβε να σερβίρει γκολ στον Λυμπε με κλασσικό στημένο χτύπημα α λα ριβαλντο και να κάνει την ενέργεια του αγώνα σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Ζορο άσχετα αν ο τελευταίος άφησε ορφανά κάτι μικρά μπεκατσοπουλα σκοτώνοντας την μαμά τους που ατύχησε να πετά πάνω από την θύρα 13.

Είναι γνωστό ότι τον Δελλα τον ζηλεύω. Βολτάρει το καλύτερο γυναικείο σώμα στην Ελλάδα με το οποίο είχα αρκετές φαντασιώσεις τα βράδια. Παρόλο που είναι αντίζηλος μου στο θέμα Γωγώ τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν αθλητή. Ο κολλοσος λοιπόν χτες είπε την αλήθεια. Προφανώς και δεν έκανε τίποτα στην φάση με τον Εντοι (Δε θέλω κοκοκο και μλκιουλες αγαπητοί αναγνώστες, μη μου πει κανένας αυτό που έχω βαρεθεί να ακούω από χτες, ότι δεν είδαμε τίποτα από τα ριπλέι και αηδίες. Οι γραφικότητες του μαυρουκου φτάνουν και περισσεύουν για να πειστείς). Προφανώς έχει και το δικαίωμα να φωνάζει για το δίκιο του και να υπερασπίζεται το καθαρό ποδοσφαιρικό του κούτελο που το δικαιολογεί και το πρότερο έντιμο βιός του. Έχω μια ένσταση όμως. Κύριε Δελλα επειδή είσαστε άνδρας με απίδια και μου βγάζετε και λαϊκό προφίλ δε πιστεύω ότι είσαστε και τόσο ευγενής που στην πρόκληση του Εντοι απαντήσατε με ένα απλό «ρισπεκτ μι μεν» όπως ο ίδιος δηλώσατε. Δηλαδή τα γαλικουλια σας όπως φάνηκε και από την κάμερα τα πετάξατε. Επίσης σαν άλλος Ματερατσι σαν να μου φάνηκε ότι εκεί κάτι σε κεφαλιά α λα ζινταν προσδοκούσατε. Έλα μου ντε όμως που ο μαυρουκος ήταν πονηρός!!!!! Να τα λέμε όλα κύριε Δελλα!

Από την άλλη ο Εντοι μοιάζει δυνατός αλλά εκκολαπτόμενος χαζογκολης , τεχνίτης αλλά απερίσκεπτος ή βιαστικός σε κάποιες ενέργειες του, σίγουρα όμως μοιάζει κακός ηθοποιός. Όταν προσποιούμαστε μαύρο μου διαμαντάκι ότι μας έριξε απερκατ ο Ταισον ή ότι μας χτύπησαν 120 000 βολτ από εγκατάσταση της ΔΕΗ δεν πέφτουμε στο έδαφος έτσι. Χρειάζεται λίγο περισσότερο χάρη ας πούμε. Δηλαδή πέφτουμε και δε κρατάμε 3 συγχρόνως μέρη του σώματος μας. Αποφασίζουμε ότι μας χτύπησε στο κεφάλι τρίβουμε μόνο το κεφάλι όχι συγχρόνως το στομάχι και τα πόδια. Επίσης δεν κάνουμε ρολ οβερ σαν σκύλος που ζητά κόκαλο από το αφεντικό αλλά πέφτουμε και κάνουμε το νεκρό ή στην καλύτερη περίπτωση άμα έχουμε και έμφυτο ταλέντο το παίζουμε και για λίγα δεύτερα αναίσθητοι για να είμαστε 100% πειστικοί. Τέλος όταν σηκωνόμαστε δεν χαμογελούμε και πάμε αμέσως να παίξουμε μπαλιτσα λες και δεν έγινε τίποτα αλλά για να έχουμε κάνει το τέλειο φινάλε ώστε η παράσταση μας να πείσει του θεατές υποκρινόμαστε για λίγο το τραυματία , χαρίζουμε έστω κανένα μορφασμό πόνου βγαλμένο από τραγωδία στην Επίδαυρο. Ευτυχώς που έκατσε βολικό στο καλοπουλο για να ισορροπήσει το ματς και οι γραφικότητες του μαυρουκου έπιασαν τόπο και δεν έγινε ρόμπα στο σανίδι της λεωφόρου.

…Αυτά από τον ειδήμονα, περιμένοντας τις απόψεις του προπονητή..

Και τώρα μια σύντομη απάντηση απο τον προπονητή

Εδώ και μία ώρα με έχει πρήξει ο ειδήμων κάνε ποστ και γράψε κάτι για το ντέρμπι να συμπληρώσεις, κάνε κάτι τελος πάντων. Του είπα οτι δεν είχα καμία όρεξη να επαναλάβω όλα αυτά που είπαν είδαν γράψαν ακούσαν διαβάσαν όλοι απο χτες. Αλλά με όσα έγραψε παραπάνω με αναγκάζει να πάρω θέση σε μερικά θέματα.

-Ο Γεωργίου έχει πει το θεϊκό πως όταν ρωτάνε το Ζεράλντο τι δουλειά κάνει, αυτός απαντάει «ο αδερφός μου παίζει μπάλα»

-Μετά χριστόν προφήτες όλοι γινόμαστε, και ο ειδήμων τώρα μας λέει πως ο ΠΑΟ ανεβαίνει και η ΑΕΚ δεν αντέχει την πίεση. Θα πρότεινα να διαβάζατε όλοι τι γράφαμε 22 Οκτωβρίου.

-Όπως το είδα εγώ, ο Πεσέιρο έκλεισε στόματα, πριν ακόμα αρχίσει το ματς με τη χρησιμοποίηση Μάτζιου, που έβαλε μια απίθανη γκολάρα και βοήθησε πολύ με τις ψηλές μπαλιές. Ο Φερέρ πήγε σωστά το ματς, θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει κιόλας και αν δε γινόταν κι η αποβολή ποιος ξέρει πως θα πήγαινε το ματς. Δε βοήθησαν και Σέζαρ Μαντούκα Ριβάλντο όσο θα περίμενε στο να δημιουργήσουν φάσεις. Στο β’ ημίχρονο δε νομίζω πως οπισθοχώρησε ο ΠΑΟ λόγω κούρασης, αλλά για να βγει στην κόντρα με το Σαλπιγγίδη και το μαύρο. Γενικά η ΑΕΚ δε τράβηξε.

-Ο Καλόπουλος είχε αποφασίσει να κρατήσει ίσες αποστάσεις. Γιαυτό έβγαζε απο μία κίτρινη σε όλες τις φάσεις. Αποθέωση η πρώτη κίτρινη στο Σέριτς για προβολή, αλλά φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού!!!

-Στην περίφημη φάση της αποβολής Δέλλα, το θέατρο του Εντογιέ είναι εξώφθαλμο. Εντάξει, καί? Πρώτη ή τελευταία φορά το είδαμε? Κατα περίσταση το θέατρο δικαιολογείται ή είναι ανεπίτρεπτο? Πχ σε μια φάση ο Παπασταθόπουλος δεν προλαβαίνει μη βγει άουτ και πέφτει και παίρνει φάουλ. Θέατρο είναι κι εκεί, δε ξέρω αν προτιμάμε να θεωρούμε τον Εντογιέ πρωταγωνιστή και τον Παπασταθόπουλο κομπάρσο. Στη φάση λοιπόν της αποβολής, ο Εντογιέ σηκώνεται και φεύγει. Ο Δέλλας πίσω του αρχίζει και μπινελικώνει. For all i care τον καβγά τον ξεκινάει ο κολοσσός – ΜπαρμπαΓιώργος και μετά έχει το θράσσος να μιλάει για fair play και σεβασμό αντιπάλου.

– Ο Δέλλας έκανε στις εν θερμώ δηλώσεις του υποδείξεις σε διαιτητή, Εντογιέ, προπονητή και διοίκηση Παναθηναίκού, αρχές superleague, αθλητικό δικαστή. Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του σωστά και θα βελτιωθεί το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα είναι όταν αρχίζουν όλοι τις υποδείξεις. Εν τω μεταξύ είπε και το φοβερό «ο αθλητικός δικαστής ας καλέσει τον εντογιέ για διακωμώδηση γιατί μέχρι τώρα καλεί για σημαιάκια, ξυσίματα…» …ΞΥΣΙΜΑΤΑ!

..ΞΥΣΙΜΑΤΑ ρε παιδιά..

και ακόμα ασχολούμαστε σοβαρά με το Δέλλα..?

23 Σχόλια

Filed under Απόψεις, ΑΕΚ, Βαζελος, Δελλας, Πεσέιρο, Σέρα Φερρέρ, maggio

23 responses to “Εντυπώσεις απ το ντέρμπι (προπονητής + ειδήμων = δ.μπακ forever)

 1. Ο ειδήμων τοποθετήθηκε (ψιλό)σωστά κατ’ εμέ, αλλά ο προπονητής σωστότερα…
  Στο θέμα Εντόι δεν πιστεύω πως έπεσε κουτουλιά ή τίποτ’ άλλο, αλλά το γαμοσταυρίδη και το αη φακ γιορ μαδερ ακούστηκαν από τον Δέλλα πιθανότερα…
  …δεν είπατε όμως για το σχόλιο του πρωην τερματοφύλακα μας-τους ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ο Εντόι να έχει μάθει τόσο γρήγορα Ελληνικά…λές και ο Δέλλας δεν ξέρει αγγλικά…έριξα πολύ γέλιο με τον Μήνου!!!
  Η ΑΕΚ κατέβηκε φοβισμένη, του Βαγγελάκη του βγήκε το ματς, ο Πεσέιρο δικαιώθηκε (που κατα «τύχη» βγήκε το ματς του Βαγγελάκη), ο Δέλλας θυμίζει Τζόλε σιγά σιγά (ο οποίος ΚΑΤΑ λάθος πέταξε με 300 χλμ την μπάλα στον πάγκο του Αστέρα…μην ξεχνιόμαστε), ο Καραγκούνης είναι ένας ΜΕΓΑΛΟΣ (κουρασμένος) μπαλαδόρος και ο τελευταίος βάζελος που παίζει για την «φανέλα», ο Καλόπουλος «έσπρωξε την ΑΕΚ στο πρώτο μισάωρο και λιγότερο τον ΠΑΟ προς το τέλος, γενικά όμως ήταν «καλός» για ένα τετοιο ντέρμπι.
  Και τέλος…ευτυχώς ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ο Βύντρα!!!

 2. Όταν θα αρχίσουν σιγά σιγά οι «καραβανάδες» (πλέον) να το παίρνουν απόφαση πως σιγά σιγά πρέπει να την κάνουν με ελαφρά, τότε ίσως να υπάρχει πιθανότητα να δούμε λίγο καλύτερη μπάλα…
  Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά του Τζόλε ή του Δέλλλα με τις δηλώσεις κλπ κλπ; Τα κάνανε και έξω αυτά; (μιλάω για Δέλλα)…
  Την έχουνε δει ώς ποδοσφαιροπατέρες-ποδοσφαιροσωτήρες…
  Ακόμη ένας λόγος για τον οποίο είμαστε ακόμη πολύ πίσω. Θα μου πείτε, κάποιες φίρμες στο εξωτερικό μπορεί να κάνουν κάποια στιγμή τα ίδια.Ναι, αλλά μη συγκρίνουμε ποδοσφαιρικά τις βούρτζες με ….τα μανταλάκια 😆

  Προπονητά μου θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενά σας 😉

  Ας συμμορφωθούν ,γιατί θα πλουτίσει και άλλο η NOVA, για να βλέπει ο κοσμάκης σοβαρή μπάλα και σοβαρούς παίχτες (απ τα αλλα πρωταθλήματα).
  Καλή εβδομάδα

 3. χαιρομαι που αναγνωρίζομαι στα ματια των αναγνωστων του δεξιου μπακ ως η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ ΦΩΝΗ αυτου του μπλογκ.
  μαυρο στον τσαρλατανο ειδημων

  χαρ χαρ χαρ

 4. επισης, με τιμάει το γεγονός πως έπαιξα 2 ευρώ στο στοίχημα με απόδοση 51 πως το τελευταίο γκολ του αγώνα θα το σκοράρει ο ….
  ..

  ..

  ..

  ..σαριέγκι..?!?

 5. anonymous

  Επειδή ήμουνα 15 μέτρα από τη φάση ο Δέλλας έσπρωξε τον Εντόι με το σώμα και έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη για αυτό(είχε ήδη μία). Τα καραγκιοζιλίκια του Εντόι δεν τα συμμερίζομαι, αλλά δε θυμάμαι όταν ο Οκκάς έφερνε σβούρες από την ‘αγκωνιά’ του Κώτσιου σε εκείνο το ντέρμπι να του την έπεσε κανείς. Ντέρμπι είναι, με 10 παίζαμε και το θέατρο (δυστυχώς) είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν το πάμε έτσι και η πρώτη κίτρινη του Σέριτς ήταν άδικη. Την ΑΕΚ τη λιώσαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο απλά ισορρόπησαν χωρίς τίποτα το ουσιαστικό. ‘Οπως πάντα στα κρίσιμα ματς μπαίνουν με ηττοπάθεια, ανεξαρτήτως προπονητή. Ο τέταρτος επιθετικός του ΠΑΟ τους έβαλε μέσα στα δίχτυα. Πάντως μην τρελαινόμαστε εμείς οι πράσινοι, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Αν ο Πεσέιρο είναι μάγκας και πετάξει έξω τον Καραγκούνη θα παίξουμε ακόμα καλύτερα.

 6. ανωνυμε το θεατρακι το συμμεριζομαι …μη σου πω οτι το γουσταρω κιολας ….γι αυτο ειμαι και σκληρος κριτης οταν δεν γινεται σωστα..θα μπορουσε χτες ο Εντοι να εδινε μια πιο καλη παρασταση που να αγγιζε επιπεδα οσκαρ ή εστω κρατικων βραβειων θεσσαλονικης και οχι να σπαρταραει σαν ψαρι χωρις να πειθει ουτε και τον πιο καλοπροαιρετο (εξαιρηται ο μεγιστος Κωστας Αντωνιου)…

  Αν λειπει ο καρα απο το κεντρο και ο μικρος «καρα» δημουτσος τοτε να δω ποιος θα πρεσαρει ψηλα! Ο καραγκουνης συμφωνα με την ταπεινη μου αποψη ειναι απαραιτητος σε τετοιου ειδους παιχνιδια…ισως οχι οταν κουραζει την μπαλα απενταντι σε κλειστες αμυνες! Βεβαια οταν επιστρεψει με το καλο Νινης και Εκι ισως να την δω αλλιως

 7. Επιτελους ντροπη πια με την αβαντα των αναγνωστων του δεξιου μπακ στον φιλο μου τον προπονητη! Δηλαδη ελεος πια !

 8. Δεν με ενοχλεί η αποβολή και πιστεύω ότι η ΑΕΚ δίκαια έχασε και θα έχανε ακόμα κι αν έπαιζε με 11. Όμως νομίζω ότι άσχετα από το αν ο Δέλλας έσπρωξε ή έβρισε και άσχετα από το αν τελικά η αποβολή ήταν δίκαιη ή όχι, η αντίδραση του Εντόι ήταν υπερβολική και τέτοιες αντιδράσεις με ενοχλούν, όχι γιατί οδηγούν διαιτητές σε λάθος κρίσεις, αλλά γιατί δυναμιτίζουν χωρίς λόγο το κλίμα και την εξέδρα. Το λάθος είναι ανθρώπινο και έπισης το cheating είναι μέρος του παιχνιδιού, όμως είναι άλλο κάποιος να πέφτει για να εκβιάσει ένα πέναλτυ ή να κάνει καθυστέρηση και είναι εντελώς διαφορετικό να πέφτει και να χτυπιέται λες και τον χτύπησε φορτηγό. Νομίζω πρέπει να τιμωρηθεί όχι για το θέατρο, αλλά για την «υπερβολή» σε αυτό! 🙂

 9. eleos

  επειδή το ξέχασα την άλλη φορά…

  ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΕΕΕΕΕ?? Το γυρίσατε στο βαζελικό τώρα που είναι πρώτος, μπας και σώσετε τίποτα. Ε ρε και δεν είχε τραυματιστεί ο Θανασάκης ο Παπάζογλου θα είχατε ήδη κάνει κι άλλη κωλοτούμπα!!
  Σας το λέω, διπλό με Λιβαδειά, και άσους με ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!! Πρώτη η αρειανάρα με τον πρίγκηπα!!

  υγ.Απίστευτο πρωτοσέλιδο ένωσης σήμερα, γι ανύπαρκτο παναθηναικό και όταν βάλαμε την μπάλα κάτω και με Μπλάνκο τους πατήσαμε! Χαχαα

  2. Καλά έκανε ο Τζόλα! Αμα πια με τα θέατρα πλέον. Φερ πλέη είναι αυτό?

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, Τ

 10. harisheiz (ψιλο)δελλιζεις (τραιανος σκιπινγκ ινσαιντ γιου) φιλε μου …χε

  ελεος… τρελαινομαι με την παρτη σου…..μαζι σου για αρειαναρα….γουσταρω !

 11. manos s η αλήθεια είναι οτι ο νίλσον χτες δικαιολόγησε γιατί τον περιμένουνε να παίξει οι προπονητές του 2 χρόνια τώρα.καμία σχέση με βύντρα

  tsopanis η ήττα φέρνει εκνευρισμό. και μετά τον εκνευρισμό πάνε να τον μετατρέψουν σε συμβουλές εμπειρίας για το μέλλον του ποδοσφαίρου. σεταμας

  προπονητή έχεις τον τρόπο να πηγαίνεις καρφί στον κουβά. άκου σαριέγκι

  ανώνυμε τα λες πολύ σωστα, μάλλον διαφωνώ μαζί σου στο θέμα καραγκούνη. ο πεσέιρο δεν δείχνει να τον έχει απαραίτητο εντεκαδάτο, αλλά να τον χρησιμοποιεί όπως και όταν πρέπει. ο Οκκάς πήρε την προσοχή που του άξιζε και αναζητά την τύχη του στη β΄ισπανίας..

  ειδημων αστα αγόρι μου τι τα ψάχνεις έχεις εκτεθεί

  harisheiz φυσικά κανείς δεν πρόκειται ποτέ να λατρέψει παίχτες που κυλιούνται σα να πυροβολήθηκαν. ο εντογιέ είναι πιτσιρικάς και μαύρος. τί μυαλό να έχει να το καταλάβει (σουπερ ακραίο ρατσιστικό σχόλιο χο χο)

  eleos ποιος παπάζογλου ρε φίλε. τί μας λες! τελικά η καλύτερη ομάδα ποιά είναι γιατί κόπηκε. ο άρης ή ο γάβρος? αποφάσισε!

  idimon εσύ όλο γουστάρεις ρε. οποιος και να μιλήσει συμφωνείς με όλους. γλυφτάκο των αναγνωστών

 12. anonymous

  Ο Καραγκούνης για μένα πρέπει να βγει γιατί δεν μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι, δε βλέπει καθόλου γήπεδο και αναλώνεται κυρίως σε γκρίνιες και κωλοτούμπες. Βέβαια έχει τρομερό πάθος και παρασύρει και τους υπόλοιπους να τρώνε σίδερα, κάτι που μας έλειπε εδώ και καιρό και είναι πάντα χρήσιμος στα ντέρμπι. Ακόμα και ο Τζιώλης κάνει πλέον καλύτερες πάσες από αυτόν. Θα προτιμούσα στη θέση του το Νίνη(τον ‘Εκι τον θεωρώ τελειωμένο, μεγάλη συζήτηση αυτή και μεγάλες οι ευθύνες ορισμένων), ο οποίος επίσης πρεσάρει και δίνει τη μπάλα γρήγορα, πέρα από τα υπόλοιπα που είναι γνωστά. Το μεγάλο συν του ΠΑΟ είναι ότι έχει 20 παίχτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να παίξουν βασικοί, κάτι που κανένας από τους άλλους 3(βάζω και τον ‘Αρη) δεν έχει, οι επιθετικοί του συνεχώς σκοράρουν και το κλίμα μέσα στην ομάδα φαίνεται ότι έχει φτιάξει. ‘Εχει δρόμο ακόμα, την επόμενη παίζουμε στη Λάρισα,μπορεί να κάνουμε γκέλα, μην πετάμε στα σύννεφα.Πάντως η ΑΕΚ πρωτάθλημα δεν παίρνει, πάνω από τους μισούς της παίχτες δε χωνεύουν το Φερέρ(είμαι σε θέση να το γνωρίζω) και προβλέπω να καταρρέει αρκετά σύντομα.

 13. Όχι δεν νομίζω ότι δελλίζω (αν και τώρα που το λες κάτι τσέχοι φίλοι μου με φωνάζουν Δέλλα από τότε που χάσανε στην Πορτογαλία) είπα άλλωστε ότι δεν με ενοχλεί η κόκκινη και πως δεν νομίζω οτι η ΑΕΚ ακόμα και με 11 θα μπορούσε να αλλάξει κάτι… δεν μπορώ να πάρω θέση για τον αν ήταν δίκαιη η κάρτα. Ας πούμε όμως ότι ήταν δίκαιη γιατί ο Δέλλας πήγε προς το μέρος του και πιθανότατα τον έσπρωξε, ο Εντόι όμως δεν ήταν υπερβολικός; Αυτό νομίζω λες κι εσύ κι εγώ απλά προσθέτω ότι κάτι τέτοιες υπερβολές σε αντιδράσεις δυναμιτίζουν το κλίμα χωρίς λόγο και χαλάνε την εικόνα. Τα νεύρα, το θέατρο, η πονηριά είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά όλα έχουν και τα όρια τους, αυτό λέω! 🙂

 14. Ο ξερόλας (ένας ακόμα)

  Πιο μικρό ΠΑΟ δεν έχω δει ποτέ και όποιος θέλει καταλαβαίνει.
  Όποιος δεν θέλει του λέω ότι χθες κέρδισε δίκαια καθαρά και μπράβο του αλλά με αυτές τις νοοτροπίες δεν πας πουθένα.
  3ος – 4ος πάλι θα το παλέψεις με το σκουλήκι.

 15. coachp

  harisheiz έχεις δίκιο για τον Φερέρ, όμως το ίδιο ισχύει και για τον Λεμονή, Είδες όμως πως παίζει ο Ολυμπιακός ευρώπη; Καλύτερα απο ποτέ!
  Κόκκινη στον κολοσσό που περίμενε τον Ν΄Ντοϊ στα αποδυτήρια της Λεωφορου.
  Ο Κάρα μια χαρά είναι, τον Δημούτσο που δεν περνάει ποτέ μια σωστή πάσα και έχει έξω τον Ιβανσιτς γιατι κανείς δεν τον κρίνει; Και μην ακούσω σαχλαμάρες πριν τον προσέξουμε σωστά! Σας προκαλώ όλους να τον τσεκάρετε στο επόμενο παιχνίδι και απαντήστε μου… Ξέρω, μικρός είναι, και τι με νοιάζει εμένα όμως; Το θέμα είναι αν κάνει για την ενδεκάδα του ΠΑΟ ή όχι; Και μενει έξω ο Μοτσαρτ!
  Όσο για ΑΕΚ, ε όχι και 4-5-1 με σεντερ φορ αργό και δεξι μπακ που είναι στόπερ. Αφου παίζεις για να χτυπήσεις στην κοντρα ρε κατακαημένε, που πας έτσι;

 16. Ποιος Ολυμπιακός στην Ευρώπη;;; Στο ματς με τη Βέρντερ εννοείται ε; Όντως…αλλά μην κρίνουμε ένα (γιατί ΜΟΝΟ ένα ήταν) ματς και μία ψιλόκαλή εμφάνιση στη Μαδρίτη…ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

 17. Νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους όλων των αεκτζήδων. Δεν έχουμε αγχωθεί να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εχουμε αγχωθεί μη το πάρει πάλι ο γαύρος!

 18. ανωνυμε δε ξερω αν ξέρεις πολλά για την ΑΕΚ παντως απο χτες που το γραψες βγηκε στη δημοσιοητα επεισοδιο Μορετο με Φερερ και οι δηλωσεις Ριβαλντο ερμηνευτηκαν ως υπονοούμενα.

  harisheiz Ντογιε του χρονου στους 31 δρομους με σοφια καρβελα

  ξερολα ισως και να εχεις δικιο, ο παναθηναικος να ειναι μικρότερος απο οτι ηταν το 96 ή το 85 ή ποιος ξερει πότε εννοεις. αλλα σίγουρα ειναι σε καλυτερο δρομο απο τα τελευταια χρονια. το πρωταθλημα δεν το πηρε παντως ακόμα και είναι το ίδιο κοντα στο πρωταθλημα όσο κοντα ειναι και στην 4η θεση

  coachp εισαι και συ προπονητης της εξεδρας ονομα και πραμα ρε παιδακι μου

  manos s ο ολυμπιακος στην ευρωπη περα απ το οτι συμφωνουμε πως ακομα δεν εχει πετυχει κατι σπουδαιο, ειναι κοντα σε προκριση σε εναν εξ ορισμου πολυ δυσκολο ομιλο

  sakafiora οι αντιδρασεις δελλα, ντεμη, αεκτζηδικων εφημεριδων με τετοια επιθεση στον ΠΑΟ μαλλον δεν επιβεβαιωνουν αυτο που λες. ολοι αντιπαλοι ειναι.

 19. proponiti και μακάρι να το πετύχει…το 3ο ειδικά γκολ στη Γερμανία δεν φαντάζεσαι πως το πανηγύρισα…απλά ΔΕΝ είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός στην Ευρώπη που λέει ο coach…εκτός αν μιλάει για πέρυσι…
  Περιμένω πολλά από το Ελληνικό ποδόσφαιρο προσωπικά…και όχι τυχαίες αποδόσεις ενός-δύο αγώνων…
  Και τελειώνω με την ευχη να περάσει στους 16…ειλικρινά!!!

 20. eleos

  proponiti το μήνυμα κόπηκε για να σας κρατήσω σε αγωνία. Θα αποκαλύψω όμως ότι ο καλύτερος προπονητής είναι ο Κατσαβάκης.

  Ακριβώς ρε κωλόγαυρε ποιος Παπάζογλου η αλλαγή του Μήτρογλου εεε? Αποκαλύφθηκε φίλοι μου ο κρυπτοτσουκαλάς. Το άλλοθι του είναι πιο τρύπιο και από την άμυνα του ΟΦΗ!!

  Για την επιστροφή της Πόρσε δεν είπατε τίποτα, ε βέβαια αφού είστε εγκάθετοι με την Πανιωνάρα μας και τους Πάνθηρες. Η γκολάρα του Φανούρη στη Σουηδία σας έφαγε την γλώσσα.

  υγ. Τον Ντάνι Μιλλς τον μετράμε στα χειρότερα δεξιά μπακ ή απαλλάσσεται λόγω προτέρου (αν)έντιμου βίου στη Λιντς?

 21. coachp

  Ρε Μάνο Σ, πότε δηλαδή θυμάσαι τον Ολυμπιακό να είναι σε όμιλο με μια ομαδάρα και δυο καλές ομάδες και να χτυπάει όλα τα παιχνίδια στα ίσα ακόμη και με ελλείψεις 5 και 6 βασικών παιχτών. Και οχι μια καλή εμφάνιση στο Μπερναμπέου… Μπαλάρα έπαιξε. 80 λεπτά με δέκα και ήταν και άτυχος. Anyway!
  Ναι φιλτατε προπονητά, και εγώ ένας απο εμας είμαι…
  Ελεος εισαι τεράστιος!

 22. ελεος εισαι μεγαλη μορφη αγορι μου!
  Ντανι μιλλσ βεβαιως και τον μετραμε!
  Επισης θελω να σε πληροφορησω οτι η ταυτοτητα σου ειναι ενα μεγαλο μυστηριο για τους συντελεστες του δεξιου μπακ!

  Μανος συμφωνω με κοουτσ Π ο γαυρος φετοσ ειναι καλος εξω μαπα το καρπουζι μεσα! Τελος!

 23. Το τελευταιο πραγμα που θυμαμαι απο την πορσε ειναι το γκολ που εριξε στο παοκι με τη φανελα του ολυμπιακου στο περιφημο 2-4 του τελικου του κυπελλου οταν το σκορ ηταν ηδη 1-4 υπερ του δικεφαλου του βορρα. Απο τοτε εσβησαν οι μηχανες και εμεινε στο συνεργειο. Το μονο που γουσταρω με την επιστροφη Χουτου ειναι η παραλληλη επιστροφη του μπαμπα χουτου……!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s