Διαλογος καφενειακος Ειδήμωνα – Προπονητή περι «τσούκου τσούκου» ball

Προπονητής- Πότε θα γράψεις βυντρα? σήμερα αύριο?

Ειδήμων- Έχω δουλίτσα τώρα ρε μαλακα, μάλλον πιο αργά

Προπονητής- Κάνε ρε τρελέ

Ειδήμων- άκου θα παίξει τίτλος «Ο μύθος του κουτσου-κουτσου μπολ». Είναι αρκετά βαζελικο δε πιστεύεις?

Προπονητής- όχι ρε μαλακα βαζελιζεις παλι

Ειδήμων- Ρε μαλακα έχω ξενερώσει με τις διδαχές των γαυρων από τα προχθές ότι και καλά αυτοί δε έπαιξαν κουτσου κουτσου

Προπονητής- Τσουκου τσουκου λέγεται ρε βλαμμένε

Ειδήμων – Ναι αυτό λέω , Κουτσου έπαιξε ,τσουκου όχι

Προπονητής- Τι λες πάλι ρε?

Ειδήμων- Κοίτα το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπερασπιστώ τίποτα ευρωπαϊκές πορείες βαζελου και τέτοιες αηδίες. Απλά θα λέει άποψη.

Προπονητής- εδω πρέπει να μπει προπονητής και να υπερασπιστεί Ελλάδα γιουρο

Ειδήμων- χα ναι (μαλακιές του προπονητή). Άκου ρε. Εγώ πιστεύω πραγματικά ότι είναι μύθος αυτό το τσουκου τσουκου ρε φίλε!

Προπονητής- Δηλαδή τι θα πεις ρε? ότι τι?

Ειδήμων- Κοιτά εγώ πιστεύω ότι τσουκου τσουκου έπαιζε το Ειρε ας πούμε παλιά στα μουντιάλ εκεί τη δεκαετία του 80. Θυμάσαι? Χωρίς σχέδιο, απλά παίρνουμε την μπάλα και την κλοτσάμε μακριά, κανένας επιθετικός σχεδιασμός. Ο βαζελος παλιά ας πούμε είχε ένα σχέδιο να κυνηγήσει το γκολ έστω με ρόλο παθητικό στο παιχνίδι. Είναι απλά τα πράγματα. Ξέρεις να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις κερδίζεις, δεν ξέρεις χάνεις. Τι κουτσου κουτσου και μαλακιές τώρα.

Προπονητής- Χμμ. Δε σε καταλαβαίνω! Μάλλον τα εχεις μπλέξει ρε, ποιο Ειρε

——Παύση

Προπονητής – όχι ρε μαλακα.

Ειδήμων- Και τι στο κάτω κάτω είναι το τσουκου μπολ?

Προπονητής- Άκου. Τσουκου τσουκου είναι παγώνεις ρυθμό, ζαλίζεις αρχιδια, κάνεις μια φάση, γκολ έφυγες. Απλά καταστροφή του θεάματος για να πάρεις νίκη

Ειδήμων- Οκ ας το δεχτώ ότι το έχει κάνει ο βαζελος αυτό στο παρελθόν αλλά εδώ το έχουν κάνει και μεγαλύτερα μεγέθη από τον Παναθηναϊκό ρε, και στο κάτω κάτω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για να πάρεις αποτέλεσμα συνήθως εκεί θα καταφύγεις σε αυτό το κουτσου κουτσου τσουκου ο,τι να ναι μπολ.

Προπονητής- καλά εννοείται ρε, αν έβλεπε ο έλληνας μπάλα δε θα συζητούσε τέτοιες μαλακιες. Εδω κλείνεται η ρεαλ για να πάρει χ όχι μόνο ο βαζελος

Ειδήμων- Όλα αυτά τα περί τσουκου τσουκου ρε μαλακα είναι στα χείλη του οπαδού για να μειώσει τις επιτυχίες του μισητού αντιπάλου. Δηλαδή ο γαυρος αν είχε τα αποτελέσματα του Βαζελου στην Ευρώπη θα κοκορευόταν αδιαφορώντας αν αυτά ήρθαν με ποδόσφαιρο παθητικό.

Προπονητή- εννοείται ρε ότι όλα αυτά είναι για να συζητάμε δε λέμε τίποτα καινούργιο ούτε πρόκειται για καμία ανάλυση

Ειδήμων- Σωστά. γαμα το ποστ

Προπονητής- όχι κάνε , θα έχει πλάκα

Ειδήμων- Καλά θα το σκεφτώ λίγο περισσότερο, πάντως η κεντρική ιδέα θα έχει να κάνει με το παιχνίδι του γαυρου.

Προπονητής- ναι άφησε μου και πεδίο να δράσω

Ειδήμων- Δηλαδή ρε πουστη μου ο γαυρος τι έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, σαν την μπαρτσελονα και εγώ δε το πήρα χαμπάρι. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν καλός δεν ήταν και τόσο φουλ επιθετικός όπως λένε όλοι.

Προπονητής- έλα ρε μαλακα, έπαιξε καλά ο θρύλος με τη βερντερ, μην τα γαμούμε όλα

Ειδήμων – ναι ρε αλλά ο αρχικός του σχεδιασμός ήταν να κάνει αυτό το πώς το είπαμε. Κουτσου κουτσου.

Προπονητής- τσουκου τσουκου ρε.

Ειδήμων- ναι αυτό

Προπονητής- Κοίτα ρε, τους έκλεισε καλά αμυντικά με 5 χαφ ενώ παράλληλα έβγαινε γρήγορα μπροστά , έκανε φάσεις 2-3

Ειδήμων- Αντεπίθεση , πάγωμα ρυθμού και τέτοια.

Προπονητής – όχι ρε τι πάγωμα

Ειδήμων – Ε ρε μαλακα δεν έβγαινε με 10 παίχτες επίθεση, δεν έπαιρνε συνεχώς επιθετικές πρωτοβουλίες και τέτοια σαν την Ρεαλ στο μπερναμπεου ας πούμε.

Προπονητής- εννοείται αλλά αυτό δεν είναι όμως τσουκου τσουκου. Κοίτα ο βαζελος όντως οταν τον κατηγορούσανε πάγωνε ρυθμό. Έπαιζε στο Μάντσεστερ και κράταγε μπαλα, είχε κατοχή….

Ειδήμων- Εντάξει άλλο κατοχή και πετώ την μπάλα στο διάολο και άλλο κατοχή και δημιουργώ. Έστω όμως ας παραδεχτώ, για να γυρίσουμε στο γαύρο ότι μετά το 70 και με την αλλαγή του Κοβασεβιτς είχε μια ελαφρά εικόνα υπεροχής, αλλά μέχρι εκεί.

Προποντης- ρε μαλακα ηλίθιε, αφού δεν το ειδές το ματς, τι να δεχτείς? χάχα

Ειδήμων- Κοίτα ο ειδήμων τα βλέπει όλα ακόμα και αν δε τα βλέπει (μποινγκ!). Εντάξει μωρέ είδα εκτεταμένα στιγμιότυπα. Πείρα είδηση πως πήγε το παιχνίδι, δηλαδή.

Προπονητής- θα σου πω εγώ τι είδα ( εδώ η φωνή του προπονητή πείρε χροιά Γεωργίου). Ότι και να έχανε 2-0 χαλαρά ο γαυρος, που μπορούσε να γίνει, έπαιξε καλούτσικα, όπως έπρεπε δηλαδή να παίξει, χωρίς ρίσκα και μαλακιες, του έκατσε η αντεπίθεση στο τέλος και πηρέ το ματς

Ειδήμων- Οκ ρε μαλακα και τι το διαφορετικό λέω εγώ τόση ώρα. Απλά ακούω δεξιά και αριστερά ότι τάχαμου ο γαυρος έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι την Βερντερ και τέτοιες μπαρούφες.

Προπονητής- Καλώς……Πάντως μαλακα εγώ είχα πει για διπλό (κλασσικός μετά Χριστό Προφήτης προπονητής), γιατί αυτοί είχαν ρίξει 8 στο προηγούμενο παιχνίδι. Όταν ρίχνεις 8 ξενερώνεις ρε φίλε ,

Ειδήμων- ναι ρε μαλακα….

Προπονητής- δε μπορείς να ρίχνεις 8 συνέχεια

Ειδήμων- συμφωνώ (εντάξει ίσως το χείριστο επιχείρημα που έχει υποθεί ποτέ για να στηρίξει κάποιος την-ανύπαρκτη- πρόβλεψη του). Εξάλλου έχει συμβεί χίλιες φόρες στο παρελθόν. Ας πούμε θυμάμαι τον βαζελο να κερδίζει 7-0 τον πανιώνιο στο κύπελλο και ύστερα να χάνει από την ίδια ομάδα εντος έδρας με 0-1 (ζιζι ρομπερτς οε οε οο) μετά από τρεις μέρες για το πρωτάθλημα

Προπονητής- αν ήταν καυλωμένη η βερντερ, θα μάζευε 3 και τέλος

Ειδήμων- κοίτα όλοι έλεγαν ότι η Βερντερ είναι ο Ντιέγκο και έχει ψηλά παιδιά για κεφαλιές στα στημένα. Αν κλείσεις τους χώρους και έχεις και ένα τέρμα να πιάνει τα άπιαστα τότε είναι στο χέρι σου να είσαι αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και να κλέψεις την νίκη. Πρόσεξε να την κλέψεις όχι να την διεκδικήσεις στα ίσια

Προπονητής- απ ότι είδα η Βερντερ είναι Ντιέγκο, μόνο αυτόν περίμεναν

Ειδήμων- Κοίτα ρε μαλακα . Ελληνική ομάδα μόνο κλεφτοπόλεμο παίζει στο τσαμπιονς. Ελληνική ομάδα με πρωτοβουλία στο παιχνίδι της εκτός έδρας, σαν σχεδιασμό επί χάρτου εννοώ απλά δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει ποτέ. Τι γαυρος λαικ μπαρτσα μου τσαμπουνανε όλοι και μαλακιες!!!

Προπονητής- εντάξει ρε απαντάς τώρα στους γραφικούς?

Ειδήμων – έτσι

Προπονητής- εγώ νομίζω ότι όντως έπαιξε πολύ καλά ο θρύλος, ίσως από τα καλύτερα ματς ελληνικής ομάδας, τουλάχιστον τα τελευταία 4-5 χρόνια

Ειδήμων- αυτό δε το συζητώ, σίγουρα. Και τι έχουν κάνει μωρέ οι ελληνικές ομάδες μετά τον Γιουρο στα ευρωπαϊκά σαλόνια? Σκατουλες γεμιστές έχουν κάνει

Προπονητής- ρε αν το πάρεις έτσι κι ο βαζελος όταν πήρε διπλό στη σαλκε, είχαν 17 ευκαιρίες οι γερμανοί και δοκάρια στο 93

Ειδήμων- Καλά ο κωλόφαρδος ο βαζελος έχει και άλλα καλά. Ας πούμε πόρτο στο ουεφα με Μουρινιο. 1000 ευκαιρίες οι πορτογάλοι, μια κεφαλιά ο Ολι και 0-1. χαχα! Από την άλλη θυμάμαι κάτι παιχνίδια του βαζελου με Μάντσεστερ στο ολντ τραφορντ 3-1 και μπαρτσελονα επισης 3-1 στο καμπ νου που είχε παίξει πολύ πιο καλά από τι ο γαυρος προχθές ακόμα και αν έχασε. Η διαφορά είναι ότι ο γαυρος νίκησε έτσι? Σημαντική διαφορά!

Προπονητής- εντάξει ρε μπάλα είναι γι’αυτο γαμαει αλλιώς θα βλέπαμε μπάσκετ

Ειδήμων- σωστό…..και τώρα ξέρεις τι λέει το ένστικτο μου (αλάνθαστο)…..Τρελή πουτσα από ρεαλ και τέταρτη θέση. Απότομη προσγείωση…..Μακάρι να βγω ψεύτης φίλος!

Προπονητής (κλασσικός)- κοίτα ρε φίλε βλέπω ότι η ελλαδιτσα το παλεύει. Πάντως, φαντάσου στο προχθεσινό ματς όπου λουα λουα κυπριακό θωρηκτό οπου αντζα ανατολακη όπου γκαλετι μαριτς και πες μου πόσο θα ερχόταν? αρα μέτρησαν οι μεταγραφές του θρύλου φετος

Ειδήμων- σωστότατος αν και διαφωνώ για κυπριακό θωρηκτό
……..
εδώ ακολουθει κλασική συζήτηση για Κωνσταντίνου με ειδήμων να αρνείται την ανυπαρξία του γνωστού ως και «παλτό» ενώ ο προπονητής να υποστηρίζει το αντίθετο. Η συζήτηση καταλήγει κάπως έτσι.
…….

Προπονητής- ρε ο κοβασεβιτς στα 38 του αποδεικνύει το τίποτα του μιχαλακη. Γιατί όταν βγήκε στην αγορά για μεταγραφή στην Ευρώπη πηρέ τ @@ μου το τανκ και γύρισε σαν κλαμένη πουτανα στο θρύλο. Πότε δεν ήταν κοβασεβιτς μαλακα. Ήταν καλό σέντερ φορ για ελληνική ομάδα, όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια. Ο Νταρκο αποδεικνύει ότι ήταν για τα μπαζα. Μιλάμε για μεγάλη μορφή ο Σέρβος

Ειδήμων- ναι μεγάλη μορφή όντως. Γενικά έχει καλή ομάδα ο Ολυμπιακός φέτος. Καλό υλικό….

Προπονητής- ναι λεμονή που ξέρει τι παίζει ρε μλκ. Ρε φίλε με λεμονή έχει 6-2 με λεβερκουζεν , 1-4 με βαζελο….

Ειδήμων- και μετά 3-0 με Μακαμπι του Σουμ ρε Μαλακα!!! Πυροτέχνημα μήπως το 1-3?

Προπονητής- τι κωλοβαζελος είσαι ρε πουστη μου

Ειδήμων – Ρε μλκ μακριά τέτοιοι χαρακτηρισμοί από μένα , άκου βαζελος ο ειδήμων. Απλά λέω ότι τώρα πρέπει να δείξει αν επιτέλους ωρίμασε για να διαχειριστεί την μεγάλη εκτός έδρας νίκη και να συνεχίσει με επιτυχίες . Ιδου η ροδος ιδου και το πήδημα.

Προπονητής- Τελικά ρε μαλακα για τη χρησιμότητα και το μύθο του τσουκου τσουκου μπολ δεν καταλήξαμε και σε τίποτα

Ειδήμων- Γαμα το, γιατί έχει καταλήξει και κανείς μωρέ

8 Σχόλια

Filed under Champions League, τσουκου τσουκου, Βαζελος, Γκρίνια, Θρύλος, Κωνσταντίνου, Κοβάσεβιτς

8 responses to “Διαλογος καφενειακος Ειδήμωνα – Προπονητή περι «τσούκου τσούκου» ball

 1. Την επόμενη φορά να το ανεβάσετε σε podcast ή έστω ένα mp3 να το φχαριστηθούμε 😛

 2. Το διάβασα όλο, ούτε εγώ είδα το ματς αλλά δεν εχει σημασία, ο ειδήμων τα λέει καλα΄!

 3. redfan

  Για οποιον παντως δεν εχει δει το ματς ας το δει και μετα ας αναθεωρησει για το αν εκλεψε τη νικη ο Ολυμπιακος η οχι.Παντως γενικα καλα τα λετε. Ο βαζελος πχ οταν επαιζε καλη μπαλα στην ευρωπη,την ετρωγε,οταν επαιζε τσουκου τσουκου ολοι πισω και αντεπιθεση 0-1 κατι εκανε. Το θεμα ειναι οτι το ιδιο εκανε και πολυ συχνα κανει και στην Ελλαδα.Τεσπα,αρκετα με αυτους.Μας βγηκε το ματς μια χαρα και νικησαμε. Για να βγουμε τριτοι εχει ακομα δρομο..

 4. Όντως, θέλουμε VyntraCAST τώρα!

 5. Με πρόλαβε η redfan. Το τσούκου τσούκου είναι η μόνη μέθοδος επιβίωσης στην Ευρώπη, αλλά όχι και για να κάνεις πρωταθλητισμό στην Ελλάδα.
  Πείτε μου ότι ο διάλογος έγινε πάνω από το τάβλι και με το φραπέ παραμάσχαλα. Αν δεν έγινε έτσι μη μου πείτε τίποτα. Θα γκρεμιστούν όλα.

 6. David Santos

  Hello, may friend!
  I passed to desire a good week to you.
  Until always

 7. lalena2g

  david santos ????????
  how from here morning morning κι έτσι?
  σαν να ακούω τους φιλους μου τους κοπρίτες είναι μόνο που αυτοί από όπου και να ξεκινήσουν πάντα θα καταλήξουν να βρίζουνε τους γαύρους.στάνταρ αυτό και ποιος έχει φάει πιο πολύ ξύλο, τα παοκια η οι αριανοί.στο τοπ 3 μιλάμε.
  keep up the good posts

 8. η αληθεια ειναι οτι ο διαλογος εγινε ηλεκτρονικως, οποτε δυστυχως δεν περιλαμβανε ταβλι, αν και θα μπορουσαμε να παιζουμε μεσω ιντερνετ.
  την επομενη φορα ειδημων, εχεις να φερεις ασοδυα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s